Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Μήνυμα Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με χαρά σας καλωσορίζουμε στον κεντρικό κόμβο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Όλο το Νοσηλευτικό, Ιατρικό και λοιπό προσωπικό, οι Διοικήσεις των εποπτευόμενων φορέων καθώς και το προσωπικό της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας είναι στη διάθεσή σας για θέματα υγείας ή οποιοδήποτε άλλο θέμα σχετικό με τις αρμοδιότητές μας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εργαστούμε εντατικά με διαφάνεια και αξιοκρατία, για τη προαγωγή της υγείας στη Περιφέρειά μας, με τη χρήση της οργάνωσης και της πληροφορικής, καταπολεμώντας τη σπατάλη χωρίς συμβιβασμό και καμία ανοχή, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές και βιώσιμο δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο θα προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες των υπηρεσιών υγείας, με έμφαση στη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και την πρόληψη. Παράλληλα χρέος μας είναι να στηρίζουμε με κάθε νόμιμο τρόπο το προσωπικό το οποίο εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Η προσπάθειά μας αυτή εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που κάνει η πατρίδα μας για την αντιμετώπιση της κρίσης και πρέπει να συμβάλουμε όλοι, ο καθένας από την πλευρά του.
Στόχος μας είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρηση, η ανταλλαγή απόψεων και η παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών που μειώνουν τη γραφειοκρατία και προάγουν τη διαφάνεια.
Πιστεύουμε ότι πέρα από την πληροφόρηση που θα παρέχεται, οι σελίδες αυτές θα αποτελέσουν βήμα γόνιμου και ουσιαστικού διαλόγου μεταξύ των πολιτών χρηστών των υπηρεσιών υγείας του ιατρικού, νοσηλευτικού, και διοικητικού προσωπικού των δημόσιων Μονάδων Υγείας της Περιφέρειάς μας. Η προσδοκία μας είναι να αφιερώσουμε τις γνώσεις και τις σκέψεις μας στην αναζήτηση του πιο ποιοτικού, αποτελεσματικού και κοινωνικά δίκαιου τρόπου με τον οποίο θα παρέχουμε υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας, χωρίς να αποκλείουμε τη δημόσια διαβούλευση και τις ηλεκτρονικές προμήθειες.
Υιοθετούμε λοιπόν, τις νέες τεχνολογίες, προχωράμε στην κοινωνία της πληροφορίας και αλλάζουμε νοοτροπία, γινόμαστε εξωστρεφείς αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε τον πολιτισμό μας, την ταυτότητά μας, τη μοναδικότητά μας και τις αξίες μας, όπως η λογική, το μέτρο, η δικαιοσύνη και η ανθρωπιά.
Καλή περιήγηση...
Ο Αναπληρωτής Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου